Thuis

Jiangmen City JinKaiLi Hardware Products Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

JINKAILI hardware in 1998 in Jiangmen Guangdong wordt gevestigd (van de de Deurhardware van China het Centrum dat). wij zijn een professionele vervaardiging voor Door&Project&Decorative-Hardwareproducten. Onze fabriek behandelt een gebied van 4000 vierkante meters.

 

Onze hoofdproductregelen bevatten: De Onzichtbare Scharnieren van SOSS; 3D Regelbare Verborgen Scharnieren; Vierkante Deurscharnieren; Deurhandvatten; Deurkurken; Deurbouten; Deurveiligheid Buckle&Chain; Indicator Knob&Lock; Trekkrachtringen; Badkamerssloten; Andere montage van de deurhardware.

 

JINKAILI dringt op het concept „constant het Verbeteren van de Technologische Uitstekende Kwaliteit van Innovation&Creating“, en de werken hard voor het leveren van beste product&service voor klanten aan. Wij hopen om stabiele win-win samenwerking tussen bedrijven op lange termijn met klant over de hele wereld te vestigen.

Onthaal aan contact us&visit onze fabriek!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

JinKaiLihardware in 1998 in de Provincie die van Xinhui wordt gevestigd Jiangmen Guangdong.

 

Wij zijn een professionele vervaardiging voor Door&Project&Decorative-Hardwareproducten. Onze fabriek behandelt een gebied van 4000 vierkante meters.

 

Wij begonnen research&development op de Onzichtbare Scharnier van SOSS, en voegden geleidelijk aan een reeks hardwareproducten zoals toe 3D Regelbare Scharnier, Vierkante SS scharnier, SS handvatten, Deureinden, Deurbout, Veiligheids Anti-diefstal clasp&chains.

 

In 1998, hadden wij 30 arbeiders, momenteel worden wij meer dan 150 arbeiders.

Onze jaarlijkse outputwaarde was USD 500.000 in 2000, en het steeg tot USD 8.000.000 in 2017.

 

Kijkend aan toekomst, JinKaiLi-zullen de mensen de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit blijven bevestigen eerst, Belangrijkste de Dienst“, het werk samen met klanten in binnen- en buitenland, winst hand in hand!

 

 

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : JKL

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 6000000-10000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangmen City JinKaiLi Hardware Products Co.,Ltd Certificaten China Jiangmen City JinKaiLi Hardware Products Co.,Ltd Certificaten